Matematik

Problemregning om "Den kommende cirkusartist" (FSA 2000)

15. januar 2014 af sara4ever (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogle der kan hjælpe;)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2014 af LeonhardEuler

Lad være med at lave det samme indlæg gang på gang.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1432076


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1

Igen: Der er tale om forskellige opgaver.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2014 af LeonhardEuler

#2: Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det.

5a. Her de første par kvadrat tal.

Mængden af kvadrat tal: A = 1, 4, 9, 16, 25, 36, 49, 64, 81  ⇒ 9 gunstige

Muligheder i alt ⇒ 90 mulige 

Tag antallet af kvadrattal (cifferet skal være i bunken) og dividere det med antal af tal der er i bunken.

Altså

P(A) =  antal gunstige/antal mulige • 100% = 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. januar 2014 af Kvinder (Slettet)

Du kan finde ud af det ved at skrive på "Onkel Google", sandsynligheds regning :)

- By the way, det er nogle nemme opgaver...

- Du skal i den sidste opgave finde det i brøk, derefter i procent


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2014 af LeonhardEuler

5b 

Antal gunstige =  1

Antal mulige  =  90 - 10 = 80 

Benyt samme formel, som der blev angivet i #3


Skriv et svar til: Problemregning om "Den kommende cirkusartist" (FSA 2000)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.