Matematik

Matematik - Færdighedsregning! Hurtigt svar!

15. januar 2014 af CecilieCeciliee (Slettet)
Vil I ikke være søde at hjælpe mig med denne opgave?
Hvis I har svaret må I meget gerne bare give det. Det er nok lidt meget at bede om, men håber I vil hjælpe!
Det er stykke 20, 21 og 22, hvis I skulle være i tvivl! :)
Tusinde tak på forhånd!
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

20) Udregn (6/9)·540

21) Udregn (4/5)·235

22) Beregn    163/7 - 71/3  (find fællesnævner).


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2014 af minibs (Slettet)

Gør ligesom #1

20) 360

21) 188

22) 3


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Dit svar for 22) er ikke korrekt.

16 3/7 - 7 1/3 = 16 + 3/7 - (7 + 1/3) = 16 - 7 + 3/7 - 1/3  (fællesnævner 3·7)

                = 9 + (3·3)/(7·3) - (1·7)/(3·7)

                = 9 + 9/21 - 7/21

                = 9 + (9-7)/21

                = 9 + 2/21

                = 9 2/21


Skriv et svar til: Matematik - Færdighedsregning! Hurtigt svar!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.