Matematik
En asymtote opgave
17. november 2005 af
AC_CA (Slettet)
Opgave 1.124 MatA) Bestem en ligning for hver af asymtoterne til grafen for funktionen
f(x) = e^x + (1/x)
Nogle som kan hjælpe?
f(x) = e^x + (1/x)
Nogle som kan hjælpe?
Svar #1
17. november 2005 af Duffy
Joh,
f(x) = e^x + (1/x)
vandret asympt i y=0 (kun t.v)
og lodret i x=0
Lav selv den matematiske argumentation.
Duffy
f(x) = e^x + (1/x)
vandret asympt i y=0 (kun t.v)
og lodret i x=0
Lav selv den matematiske argumentation.
Duffy
Svar #2
17. november 2005 af Epsilon (Slettet)
Ydermere er kurven y = e^x asymptote til grafen for f; men den ønskes næppe medregnet her, hvis I kun har beskæftiget jer med lodrette, vandrette samt skrå asymptoter.
Bemærk: det hedder en 'asymptote' (med 'p').
//Epsilon
Bemærk: det hedder en 'asymptote' (med 'p').
//Epsilon
Skriv et svar til: En asymtote opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
