Matematik

hvilken potensregel?

19. januar 2014 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der ved hvilken potensregel man bruger for at komme fra

y = (c) / (e-ax)

til

y = c · eax

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

a-b = 1/ab


Skriv et svar til: hvilken potensregel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.