Matematik

Løs ligning..

19. januar 2014 af Yasminandersen (Slettet)

Jeg har fået tildelt funktionen f(x) = -4x+10 

og skal finde f(x) = 11 

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af Amril (Slettet)

Sæt f(x) lig med 11.

11 = -4x + 10

Isoler x.

11 - 10 = -4x

1/-4 = x

-0,25 = x

x = -0,25

Bekræftelse af korrekt udført ligning findes ved at finde f(-0,25) som bør give 11. -4*-0,25 = 1 + 10 = 11.


Skriv et svar til: Løs ligning..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.