Matematik
Mat igen - suk
17. november 2005 af
Popprinsessen (Slettet)
Jah mig igen - har den sidste opgave jeg heller ikke kan finde ud af
Beregn den eksakte værdi af hvert af integralerne
∫ (√x + (1/√x+1))dx
∫ x2 / ((x3 – 2)5) dx
Beregn den eksakte værdi af hvert af integralerne
∫ (√x + (1/√x+1))dx
∫ x2 / ((x3 – 2)5) dx
Svar #2
17. november 2005 af Popprinsessen (Slettet)
Ohh kan jeg se nu hmrf
Beregn den eksakte værdi af hvert af integralerne
S (Vx + (1/Vx+1))dx
S x^2 / ((x^3 – 2)^5) dx
S = integraltegn
V = kvadratrod
Beregn den eksakte værdi af hvert af integralerne
S (Vx + (1/Vx+1))dx
S x^2 / ((x^3 – 2)^5) dx
S = integraltegn
V = kvadratrod
Skriv et svar til: Mat igen - suk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
