Matematik

KAN I HJÆLP MIG. !!!!

20. januar 2014 af DANIELKØBENHAVN (Slettet)

KAN I HÆLP MIG MED DEN OPAGVE .

Vedhæftet fil: reeee.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2014 af hesch (Slettet)

2.1    Summen af vinklerne i en trekant = 180º

2.2     højde = 2615mm - 1850mm - spærfodens højde.

2.3     Kig på øverste "indrammede" trekant:  Du kender højden og alle vinkler.

2.4     Nu er jeg ikke tømrer, så jeg ved ikke om man skærer f.eks spærfoden skråt af for enderne ?  ( Kravl selv op på loftet og se efter :)   ). Men i pricippet er vægten af et spær = volumen*massefylde. Du kan evt. beregne volumen af de afskårne trekanter, og subtraher det fra det oprindelige volumen = 6070mm*45mm*95mm (eller lettere: Beregn arealet af det, der er tegnet med grønt, og gang med spærbredden til sidst).


Skriv et svar til: KAN I HJÆLP MIG. !!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.