Matematik

Bestem arealet af det område mellem nulpunkterne

20. januar 2014 af ceciliabowden (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe? Er helt blank!
"Om et andengradspolynomium f(x)=ax2+bx+c oplyses at a=-5, samt at det har nulpunkterne -3 og -2.
Bestem arealet af det område mellem nulpunkterne der afgrænses af grafen for f og førsteaksen."


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2014 af mathon


                   f(x) = -5(x+3)(x+2)  =  -5x2 + (-25)x + (-30)


Svar #2
20. januar 2014 af ceciliabowden (Slettet)

Og hvad gør man så herefter??


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2014 af mathon


                               A  = -3-2(-5x2 - 25x - 30) dx


Svar #4
20. januar 2014 af ceciliabowden (Slettet)

Åh, tusind tak!! :)


Skriv et svar til: Bestem arealet af det område mellem nulpunkterne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.