Matematik

hjælp til opgave

23. januar 2014 af LineMalene (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp til at finde ud af hvordan jeg laver opgave a og b når jeg har fundet ud af at der vil være en årlig produktion i kWh fra en minivindmølle på 350, jeg har her efter brug for hjælp til de resterende opgaver. 

på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

I a) skal du udregne E korrekt med x = 50 .

Løs derefter ligningen E = 600, dvs 0,14·x2 = 600 .

b) Løs ligningen E·1,5 = 0,14·(x·(1+r))2 , dvs

1,5·0,14·x2 = 0,14·(x·(1+r))2


Skriv et svar til: hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.