Matematik

Hjælp til ligninger

24. januar 2014 af Svenni94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der en af jer der ville fortælle mig trin for trin hvordan man griber ligningen 14 - (4x - 7)  = 6x- (2 + 5x) an? 

På forhånd tak. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2014 af mathon

                    14 - (4x - 7)  = 6x - (2 + 5x)

                     14 - 4x + 7  =  6x - 2 - 5x …


Skriv et svar til: Hjælp til ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.