Matematik

Ligning

25. januar 2014 af Fionamusen98 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej allesammen er der nogle der kan hjælpe mig med at løse en ligning. 240=0,90x+60 her er den.

håber der er npgle der kan hjælpe mig :-)


Svar #1
25. januar 2014 af Fionamusen98 (Slettet)

nogle*


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. januar 2014 af mathon

                                      0,90x + 60 = 240         træk 60 fra på begge sider

                                                                          divider efterfølgende med 0,90 på begge sider


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. januar 2014 af Sofiemmh (Slettet)

240=0.90x+60
240-60=0.90x
180=0.90x
180/0.90 = x
200=x


Svar #4
25. januar 2014 af Fionamusen98 (Slettet)

tusind tak skal i have!! :-D 


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.