Matematik

Hjælp til matematik

26. januar 2014 af PortalKongen (Slettet)

Hej sidder og kæmper med en matematik aflevering til i morgen. Jeg sidder virkelig fast , og kan ikke finde ud af den.

Jeg kan ikke finde ud af opgaverne fra 4-7

Jeg vedhæfter den som pdf :)

Håber nogen kan hjælpe! :)

Vedhæftet fil: main (1).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2014 af eray (Slettet)

Ved opgave 5 bruger du sinusrelationen til siden a da du kender 2 sider og en vinkel.

6; gang parenteserne ud 

7; sæt parenteserne i lig med hinanden.


Svar #2
26. januar 2014 af PortalKongen (Slettet)

Forstår det stadig ikke helt, hvad jeg præcis skal gøre med opgave 5 :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. januar 2014 af Studieassistenterne (Slettet)

I opgave 4 bruger du cosinusrelationen:

A = cos^-1 ( (b^2+c^2-a^2) / (2bc)

B = cos^-1 ( (a^2+c^2-b^2) / (2ac)

C = cos^-1 ( (a^2+b^2-c^2) / (2ab)

Like Studieassistenternes facebookside og få løbende råd og vejledning til gymnasiet


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. januar 2014 af Studieassistenterne (Slettet)

I opg. 5 skal du også bruge cosinusrelationen og ikke sinus som eray siger:

a^2 = b^2 + c^2 - 2*b*c*cos(A)

Like Studieassistenternes facebookside og få løbende råd og vejledning til højere karakterer i gymnasiet


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.