Matematik

Ligning

27. januar 2014 af anwandel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse denne?

y^2+16=8Y


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2014 af mathon

                           y2- 8y + 16 = 0

                           (y - 4)2 = 0          brug nul-reglen


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.