Matematik

Hjælp til integration

28. januar 2014 af sidselthomsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der en, der kan hjælpe mig, med at integrere disse to der er vedhæftet 

:-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2014-01-28 kl. 20.21.35.png

a) Benyt substitutionen u = ln(x), du = (1/x) dx

b) Benyt substitutionen u = x2 , du = 2x dx .


Svar #2
28. januar 2014 af sidselthomsen (Slettet)

Mange tak! :-) 


Skriv et svar til: Hjælp til integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.