Matematik

Hjælp matematik! Haster

29. januar 2014 af Govand (Slettet) - Niveau: B-niveau
År 2004 2010
Kurs 360 179

Tabellen viser hvordan en bestemt aktie er faldet fra 2004 til 2010

A) bestem den årlige procentvise ændring i kursen på aktien i denne 6års periode


Er der en der kan hjælpe med at forklar hvordan man gør ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2014 af mathon


                                 179
              (1-r)6  =     ------- = 0,497222
                                 360

.
             1 - r  =  0,4972221/6 = 0,890072

              r = 1 - 0,890072 = 0,1099 = 10,99% ≈ 11%
             
                     


Svar #2
29. januar 2014 af Govand (Slettet)

Tak ! :)

Skriv et svar til: Hjælp matematik! Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.