Matematik

MATEMATIK!!!!!

31. januar 2014 af jegharbrugforhjælppp (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey har virkelig brug for hjælp, nogen der kan hjælpe:

En funktion f er bestemt ved
f(x)= x3+ex+1

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (0, f(0))


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2014 af mathon


                f '(x) = 3x2 + ex

                f '(0) = 3·02 + e0

tangentligning i (0,f(0)):

                                                     y = f '(0)·(x-0) + f(0)


Skriv et svar til: MATEMATIK!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.