Matematik

HJÆLP til MATEMATIK:/

01. februar 2014 af Jasonuni (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

nogen der kan vise mig, hvordan man beregner opgave 3b.c, jeg er helt blank :(

på forhånd tak 

Vedhæftet fil: 1433883.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt tabellen til at finde gennemsnitlige værdier for de to hastigheder s og L.


Svar #2
01. februar 2014 af Jasonuni (Slettet)

jeg har fået L til 3.14 og s til 11.45 

------

i tidligere spørgsmål har du fået følgende resultater :

Beregner man gennemsnittene fra den givne tabel, finder man

s = 0,8608 m/s    og   L = 6,1856 m/s , hvoraf s/L = 0,139 .

Indsættes i udtrykket for x0 i #4 fås så

x0 = a·(s/L) / √(1 - (s/L)2) = 0,141a

forstår ikke, hvorfor jeg ikke få det samme værdi, det er sikkert indlysende, man jeg forstår det ikke rigtig:/


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Bemærk, at der er tale om løbetider for 20 m, og svømmetider for 10 m. Det skal jo omregnes til hastigheder (m/s). Du har beregnet gennemsnittene af løbe- og svømmetiderne. Omregn det nu til hastigheder.


Skriv et svar til: HJÆLP til MATEMATIK:/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.