Matematik

Matematik aflevering.. Åh gud! HJÆLP

03. februar 2014 af pfkovaltsenko (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej kan du hjælpe mig med disse to spørgsmål?

Befolkningstallet i Sudan er i årene 1950-200 med god tilnærmelse vokset med 2,58% om året. I 1950 var befolkningstallet 9,2 mio.

a) Opstil en model, der beskriver udviklingen i Sudans befolkningstal i årene 1950-2000

b) I hvilket år nåede befolkningstallet i Sudan op på 24 mio.?

Tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt en eksponentiel model f(t) = b · at , hvor t er antal år efter 1950, og a = 1+r er fremskrivningsfaktoren.


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. februar 2014 af kjsahdsh (Slettet)

a) y=9.200.000*1,0258^x, hvor x er antallet af år, der går fra 1950


Svar #3
03. februar 2014 af pfkovaltsenko (Slettet)

#1

#2

tak!


Skriv et svar til: Matematik aflevering.. Åh gud! HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.