Matematik

(x + y)(x + y) = ??

04. februar 2014 af lottebc1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er lige startet på matematik  IDAG, og kan intet huske og ikke finde noget som helst om lige sådan en ligning.

Jeg skal reducere (x + y)(x + y)

Jeg ved jeg skal gange alle led med hinanden, men er i tvivl om det skal se således ud:

xx + xy + xy + yy =

x^2 + 2xy + y^2

er dette korrekt ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: (x + y)(x + y) = ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.