Matematik

HJÆLP MATEMATIK!

05. februar 2014 af UnknownLS (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Første spørgsmål: Tobias kaster en mønt 10 gange, og den viser krone hver gang. Tobias siger, det er det rene held, og han vil helt sikkert få plat ved næste kast --- a. Er du enig med Tobias? Begrund det --- B. Hvad er sandsynligheden for at få krone 10 gange i træk ved kast med en mønt? --- C. Hvad er sandsynligheden for henholdsvis krone og plat, når Tobias kaster 11. gang?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2014 af peter lind

Brug at hvert kast er uafhængig af hinanden


Svar #2
05. februar 2014 af UnknownLS (Slettet)

Hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2014 af 123434 (Slettet)

Hvad er sandsynligheden for at få krone 10 gange i træk ved kast med en mønt?

p=(K, P)

Ved et kast 50% chance for at få Krone og 50% for at få plat.

Sandsynligheden for at få krone ved 10 kast:0,510=0,0009765625=0,01%


Svar #4
05. februar 2014 af UnknownLS (Slettet)

#3 hvad med spørgsmål A og B?

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. februar 2014 af peter lind

Sandsynligheden for et udfald er det samme ved alle kast altså første kast, tredje kast, 12 kast o.sv. Det er aldeles uafhængig af hvad der er foregået tidliger


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. februar 2014 af 123434 (Slettet)

3# Kom til at udregne sandsynligheden for at få krone 10 gange


Skriv et svar til: HJÆLP MATEMATIK!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.