Matematik
Hjælp mig med at løse ligningen!
02. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse en ligning i forbindelse med en kemi opgave? Jeg er nemlig gået helt i stå...
%Br = m(Br)/(m(KBrOx))
%Br = M(Br)/(M(K)+M(Br)+xM(O)x100%)
52,92% = 79,90g/mol/(39,10g/mol+79,90g/mol + x x 100%)
Jeg ved nemlig ikke hvordan jeg kommer videre. Jeg har prøvet, men resultatet bliver forkert...
plz hjælp!
Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse en ligning i forbindelse med en kemi opgave? Jeg er nemlig gået helt i stå...
%Br = m(Br)/(m(KBrOx))
%Br = M(Br)/(M(K)+M(Br)+xM(O)x100%)
52,92% = 79,90g/mol/(39,10g/mol+79,90g/mol + x x 100%)
Jeg ved nemlig ikke hvordan jeg kommer videre. Jeg har prøvet, men resultatet bliver forkert...
plz hjælp!
Svar #2
02. november 2003 af SP anonym (Slettet)
Jeg skal bestemme formlen for KBrOx, hvor x er ubekendt. Jeg skal alså finde x.
Det bliver oplyst at 52,92 masse% Br.
Det bliver oplyst at 52,92 masse% Br.
Svar #3
02. november 2003 af krelle (Slettet)
Det er ikke en matematik opgave! løs den med lommeregneren!
Mange sidder og bruger tid på at løse ligninger i kemi i hånden. det er spild af tid.
Mange sidder og bruger tid på at løse ligninger i kemi i hånden. det er spild af tid.
Svar #5
02. november 2003 af SP anonym (Slettet)
Jamen det hjælper altså ikke, at jeg IKKE ved hvordan man løser ligninger på lommeregneren :(
Skriv et svar til: Hjælp mig med at løse ligningen!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
