Matematik
Opgaver
06. februar 2014 af
Mariammejel (Slettet)
-
Niveau: 7. klasse
Hej er der nogle der kan hjælpe mig med de følgende opgaver:
9% af 380 kr. = ?????
200 g karameller koster 11,50 kr
Hvor meget koster 1 gram karameller??
Og tusind tak
9% af 380 kr. = ?????
200 g karameller koster 11,50 kr
Hvor meget koster 1 gram karameller??
Og tusind tak
Svar #1
06. februar 2014 af DenGenialeProfessor (Slettet)
9% af 380 kr = 380 * 0.09 = 34.2
Hvis 200 g karameller koster 11.50 kr, så koster 1 g karameller 11.50/200 kr = 0.0575 kr.
Skriv et svar til: Opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
