Matematik

Hjælp.... Har lidt under 2 timer til at aflevere denne opgave....

07. februar 2014 af Mohamed17 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har lige denne opgave... og kan ikke rigtig gøre noget. Er totalt lost. Nogen der er søde og hjælpe... Den skal afleveres 23:59...


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2014 af mathon

NB!
          opgave 3)
                              har to løsningstrekanter.


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#0

Ja, det er jo godt at starte i god tid. "Denne opgave"? Der er 4 opgaver i sættet. Hvad har du selv gjort for at løse opgaverne?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2014 af mathon

         opgave 1)
                                       p2 - (2r)p + (k/2)2 = 0       0 < p < r


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opg 2

                O = 2π·r ,

                ΔO = 2π·Δr   

altså er tilvæksten i omkreds kun afhængig af tilvæksten i radius, ikke af selve omkredsen.


Brugbart svar (1)

Svar #5
07. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opg 4.

Benyt, at hver af de lineære dele af remmene er tangent til cirklerne.


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. februar 2014 af mathon

Opg. 4
               om end for sent til #0's brug så med henblik på fremtidige brugere:


              Remlængde L:

                                                                   π·(90°-φ)
                                                L = (R+r) · --------------  +  2·√((R-r)2+c2)
                                                                       90°

                     hvor    
                                c er centerlinjens længde
                         og
                                                R - r
                                tan(φ) = ----------
                                                   c
             
 


Skriv et svar til: Hjælp.... Har lidt under 2 timer til at aflevere denne opgave....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.