Matematik

Naturlig logaritme

09. februar 2014 af dikal (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan jeg x i denne logaritme funktion?

2 • e2x - 5 = 6


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. februar 2014 af mathon

                                 2 • e2x-5 = 6

                                 e2x-5 = 3

                                 2x-5 = ln(3)

                                 2x = (ln(3)+5)

                                 x = (ln(3)+5) / 2


Skriv et svar til: Naturlig logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.