Matematik

Funktion

11. februar 2014 af Sarah45 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Nogle der vil forklare hvordan og hvorledes det her vil give: f(-5)=4x-17=

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Forsøger du at beregne f(-5) , hvor f(x) = 4x -17 ? Indsæt x = -5 i forskriften.

f(-5) = 4·(-5) -17 = -(4·5+17) = -37


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.