Matematik

ligninger

17. februar 2014 af nejjegerej (Slettet) - Niveau: 8. klasse

11x+4=59  x=

virkelig hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Isoler x i ligningen. Træk 4 fra på hver side og divider så med 11 på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2014 af RachaelN (Slettet)

11x+4=59 

11x+4-4=59-4 

11x=55

(11x)/11=(55/11) 

x=5


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.