Matematik

matematik HJÆLP

19. februar 2014 af alexdavcar (Slettet) - Niveau: 9. klasse

her er en lille opgave:

det koster 418 kr at køre med tog

det koster 290 kr at køre med bus

hvor mange procent er togrejsen ca dyrere end busrejsen

30 %       45 %       55 %       70 %

på forhånd tak for hjælpen !!!!!!!!!!

skal bruge det til imorgen!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2014 af Benjaminsmor (Slettet)

418 = 100%.

290/418*100=69,37%
100-69,37=30,63

Så 30%.

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2014 af mathon

                  1 + r  =  (418 / 290)

                   r = p/100 = ((418 / 290) - 1)

                   p = ((418 / 290) - 1) · 100


Svar #3
19. februar 2014 af alexdavcar (Slettet)

tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2014 af 123434 (Slettet)

(418kr-290kr)/290*100%=44%


Skriv et svar til: matematik HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.