Matematik

Matematik

19. februar 2014 af DANIELKØBENHAVN (Slettet) - Niveau: C-niveau

hjælp kan ikke find ud af det :)?

Vedhæftet fil: ok.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ud fra Leas højde beregnes den vægt v, der hører til BMI = 24 . Dernæst løses ligningen

80,8 · 0,989x = v

hvor x er det søgte antal uger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2014 af 123434 (Slettet)

24=v/1,682

24*1,68^2=v/1,682*1,682

v=67,7(Hun har et BMI på 24 ved en vægt på 67, 7 kg 

80,8*0,989x=67,7

0,989x=67,7/80,8

0,989x=0,84

x=log(0,84)/log(0,989)=16 uger(afrundet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juni 2015 af 123434 (Slettet)

x*log(0,989)=log(0,84)

x=log(0,84)/log(0,989)


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.