Studievejledning

Ingen fysik på HHX?!?!!!

21. februar 2014 af HjælpMig13 (Slettet)

Jeg har besluttet mig for gerne at ville søge ind på HHX, som jeg virkelig brænder efter at komme ind på. Men efter lidt research har jeg til min overraskelse fundet ud af at man ikke har fysik på HHX, hvilket jeg virkelig troede man havde. Jeg har nemlig brug for fysik i fremtiden, da de specifikke adgangsgrav på det jeg gerne vil ind på efter gym siger, at jeg skal have haft dansk A, engelsk B, matematik A & fysik B på gymnasiet. Kan nogle bekræfte man ikke skal have fysik på HHX? Er der noget som helst mulighed for at man kan få fysik på B niveau på HHX? Jeg kan virkelig ikke se mig selv på HTX / STX.

Hvis det er til nogle hjælp så vil jeg mere præcist gerne søge ind på
Tietgenskolen, som ligger på Elmelundsvej 10, Odense V.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2014 af Jerslev

#0: HHX indeholder ikke naturvidenskabelige fag overhovedet. Det er pointen med en HHX.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2014 af MaibritG

Jeg er enig med Kristian: En HHX indeholder som sådan ikke naturvidenskabelige fag (fysik, kemi, biologi, biotek), men har fokus på økonomiske fag som virksomhedsøkonomi, afsætning, erhvervsret, international økonomi osv.

Du kan eventuel læse fysik som HF-enkeltfag på VUC på egen regning mens du går på HHX. Det afhænger dog af om det passer ind skemamæssigt. Det mest idelle ville dog være, at vælge STX.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2014 af Christianos (Slettet)

Der er også vuc.nu hvor du kan få papir på fysik B uden at skulle møde fysisk op på en VUC imens du går på HHX, men det lyder som om HTX eller STX ville være bedre for dig ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. februar 2014 af Hebi

Jeg kan helt ærligt talt ikke forstå, hvorfor ialverden du ville vælge en HHX, hvis du har interesse i en naturvidenskabelig/sundhedsvidenskabelig videregående uddannelse. her er HTX, evt. STX med en specifik studieretning, mere oplagt.


Skriv et svar til: Ingen fysik på HHX?!?!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.