Matematik

Hjælp til matematik.

23. februar 2014 af prettygirl99 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej 

Jeg skal have hjælp med at lave denne her opgave. Den går ud på sådan her: 

Model A prisen: 385kr. Prisen med indhold 415kr. 

Model B prisen: 245kr. Prisen med indhold 399kr.

Model C prisen: 712kr. Prisen med indhold 799kr. 

Model A: Beregn, hvor meget man kan spare ved at købe tasken uden indhold.? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2014 af SuneChr

A)    Indholdet i tasken koster angiveligt  415 - 385 = 30 og er lig med besparelsen.
Besparelse, i %, ved at vælge indholdet fra =
30·100% / 415  ≈ 7,23%


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2014 af mathon

eller noteret:
                          1 - r = (385/415) = 0,927711

                          r = 1 - 0,927711 = 0,0723 ≈ 7,23%


Svar #3
23. februar 2014 af prettygirl99 (Slettet)

Tak for hjælpen. 


Skriv et svar til: Hjælp til matematik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.