Matematik

matematik hjælp.

24. februar 2014 af prettygirl99 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.

Jeg skal have hjælp med dette opgave. Den er sådan her: 

Kursen på dollars ($) er 600 

kameraet koster i $500 

Hvis den koster $500 hvad koster kameraet i kroner?  


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2014 af mathon

                         \small 1\: \$ $ = 6\: kr


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. februar 2014 af ohwell (Slettet)

1dollar---- 6kr

500dollar---?kr

6*500/1= SVAR


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2014 af 123434 (Slettet)

100 dollars koster 600 DKK

500$*(600/100)=3000 DKK


Skriv et svar til: matematik hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.