Matematik

Ligning

01. marts 2014 af SigneKil (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har store problemer med at løse flg. ligning, håber der er nogle der kan hjælpe. 

50 = log(x3) + log(x4)

Jeg ville løse den således: 

50 = log(x7) --> 

1050 = x7

Jeg ved ikke om det er rigtigt og hvad jeg gør herefter ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2014 af SuneChr

log (x7) = 50  er korrekt.
Derefter har vi:
7·log x  =  50
log x  =  50 / 7
x  =  10^(50 / 7) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2014 af LeonhardEuler

Ups. Der er vist allerede én, der har svaret på spørgsmålet.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.