Matematik

Dm til L

01. marts 2014 af xoxogossipgirls (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej har en kasse som har et rumfang på 96dm3 hvor mange liter kan kassen rumme?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2014 af SuneChr

1 liter = 1 dm3

96 dm3  =  96 liter


Svar #2
01. marts 2014 af xoxogossipgirls (Slettet)

Tak, hvor mange kubikmeter svarer til 2 dm3 til?


Svar #3
01. marts 2014 af xoxogossipgirls (Slettet)

kubikcentimeter*


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2014 af SuneChr

1 m3  =  10 dm·10 dm·10 dm  =  1000 dm3
1 dm3  =  0,001 m3
2 dm3  =  0,002 m3
1 dm=  1000 cm3
2 dm3  =  2000 cm3
 


Skriv et svar til: Dm til L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.