Matematik

eksponentiel funktion

02. marts 2014 af HFNU (Slettet) - Niveau: C-niveau

Indbyggertallet i en by kan beskrives med følgende model y = 1200*1,06^x

Hvor mange procent vokser indbyggertallet fra år 2016 til år 2022?

Altså der går 6 år men hvordan ved man hvro meget det er i procent??


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2014 af Encrypted (Slettet)

y = 1200 * 1,06^6 = indbyggertallet i 2022

((1.06^6)-1)*100 = procent


Svar #2
02. marts 2014 af HFNU (Slettet)

ok ...ej tak , jeg mente også det var sådan man skulle regne det nu er jeg helt sikker . Tak igen:)


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.