Matematik

matematik

03. marts 2014 af Munanoor (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg har nogle regnestykker jeg ikke rigtigt forstår.

udtryk forholdene i procent

opg 1.

9 i forhold til 12, 3 i forhold til 12, 1 i forhold til 8, 3 i forhold til 8, 2 i forhold til 2

opg 2.

Hvad er helheden hvis 130% svarer til 30, 115% svarer til 15, 115% svarer til 115

30% svarer til 30, 30% svarer til 15, 15% svarer til 30


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2014 af 123434 (Slettet)

9/12=3/4=0,75=75%

3/12=1/4=0,25=25%

1/8=0,125=12,5%

3/8=0,375=37,5%

2/2=1/1=1=100%


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2014 af 123434 (Slettet)

Jeg ved ikke om, jeg har forstået dig rigtigt.

130%=30

1%=30/130=0,23

100%=0,23*100=23


Svar #3
03. marts 2014 af Munanoor (Slettet)

Hvad er helheden hvis

130% svarer til 30,

115% svarer til 15,

115% svarer til 115

30% svarer til 30,

30% svarer til 15,

15% svarer til 30


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.