Matematik

Matematik aflevering

03. marts 2014 af sofielarsen123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Forstår ingen opgaver i min aflevering. (den er vedhæftet som pdf)

Nogle der måske kan give svar på nogle af opgaverne? :-)

Vedhæftet fil: d12.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

1) Det drejer sig om brøken (12x+18y) / (12x-18y) Sæt fælles faktorer i tæller og nævner uden for parentes og forkort.

2) Den rette linie har ligningen y = ax + b . Indsæt hældningskoefficienten a og benyt det opgivne punkt (3;0) til at bestemme b.

3) Gang parenteserne ud.

4) Bestem det årlige tab r af    (1-r)6 = 1 - 0,27


Svar #2
04. marts 2014 af sofielarsen123 (Slettet)

Mange tak :-) har du svaret på resten af opgaverne? de er vedhæftet som pdf. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jeg havde kun set den første side, da det så ud som om opgaverne 1 - 4 blot optog en halv side.

Hvad har du problemer med i de resterende opgaver?

5) Benyt den viste lineære graf til at besvare opgavens spørgsmål.

6) Man skal benytte de givne funktionstabeller til at bestemme g(f(2)) og  f(g(4)) . Bestem først f(2) og g(4) .

7) Indsæt x = 1/2 i forskriften f(x) = -3x3 + 5x2 - 3x + 1 .

8) Isoler x i hver af de to lineære ligninger.


Svar #4
07. marts 2014 af sofielarsen123 (Slettet)

Øhh, jeg forstår altså overhovedet ikke, hvordan det er, jeg skal regne opgaverne ud.. Forstår ikke rigtig din forklaring..


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Prøv at være mere præcis i din forklaring af, hvad det er, du ikke forstår.


Svar #6
08. marts 2014 af sofielarsen123 (Slettet)

Generelt bare alt med x og y. For eks. den første opgave. Forstår ikke hvordan, jeg skal regne det ud, når der er bogstaver med i regnestykket. Og opgave 4 har du skrevet (1-r)^6. Hvordan regner jeg med bogstaver? Håber du forstår, hvor det er, jeg vil hen :-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Du angiver niveauet til B-niveau. Hvis bogstavregning generelt er et problem, er der noget fundamentalt galt. Hvordan er du kommet igennem forklaringerne i de andre tråde, du har oprettet tidligere?


Svar #8
09. marts 2014 af sofielarsen123 (Slettet)

Jeg har lavet de opgaver jeg kunne finde ud af. Men er også et halvt år bagud i skolen, da jeg først startede på gymnasiet her til januar.


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.