Matematik

Opgave

11. marts 2014 af 1234radioen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen, der kan hjælpe mig med opg. 2 i:

http://www.uvm.dk/Uddannelser/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/Proever%20og%20eksamen/Opgavesaet/130820_Gl_Matematik_A_stx_140813.ashx


Svar #1
11. marts 2014 af 1234radioen (Slettet)

Kan det passe, at den giver 2/3?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er givet

f(x) = 2x

g(x) = 3x

h(x) = g(x)/f(x) .

Omskriv h(x) til formen b · ax . Konstanten a er den søgte fremskrivningsfaktor.


Svar #3
11. marts 2014 af 1234radioen (Slettet)

Kan det passe, at den giver 2/3?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1

Nej, det er ikke korrekt. Læs opgavens formulering igen og gør det så rigtigt denne gang.


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej, det samme svar er stadig lige forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man har

h(x) = g(x) / f(x) = 3x / 2x = (3/2)x


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.