Matematik
Matematik!!!!
03. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg hader bare denne opg. Kan bare ikk finde ud af det, håber i virkelig hjælper mig. Opg. lyder sådan her: Find rentedage i hvert tidsrum:
1/1 - 15/3 =
4/6 - 21/7 =
9/4 - 1/7 =
7/5 - 6/8 =
21/5 -16/10=
29/6 - 24/12=
1/1 - 15/3 =
4/6 - 21/7 =
9/4 - 1/7 =
7/5 - 6/8 =
21/5 -16/10=
29/6 - 24/12=
Svar #1
03. november 2003 af Niels (Slettet)
Så vidt jeg kan huske siger man at
1 renteår = 360 dage.
Altså at der er 30 dage i hver måned.
Man får normalt ikke rente fra den dag man sætter penge ind så vi kan her sige at det bliver
30*2 (det står der i to måneder, januar og februar)
Så siger vi 60+15 fordi det står der 15 dage i marts. Men da den første dag ikke tæller får vi altså 74 rentedage.
1 renteår = 360 dage.
Altså at der er 30 dage i hver måned.
Man får normalt ikke rente fra den dag man sætter penge ind så vi kan her sige at det bliver
30*2 (det står der i to måneder, januar og februar)
Så siger vi 60+15 fordi det står der 15 dage i marts. Men da den første dag ikke tæller får vi altså 74 rentedage.
Skriv et svar til: Matematik!!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
