Matematik

Hjælp til udregning af øl

13. marts 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

se vedhæftet fil som er en excel


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2014 af khol (Slettet)

2.2) Du skal bare komme med et forslag - antag f.eks. at halvdelen af øllet er solgt som små fadøl:

75000 L / 0,25 L = 300000 små fadøl

75000 L / 0,4 L = 187500 store fadøl

2.4) Én genstand svarer til en øl på 33 cl

150000 L / 0.33 L = 454545 genstande

250000 + 454545 = 704545

704545 / 45000 = 15,7 genstande i snit

Svaret på 2.2 kan variere alt efter dine antagelser


Svar #2
13. marts 2014 af lp4654 (Slettet)

hvordan kommer du frem til 75000 liter


Svar #3
13. marts 2014 af lp4654 (Slettet)

og hvorfor dividere du med 45000 :/


Svar #4
13. marts 2014 af lp4654 (Slettet)

Nu kan jeg se det :) 

Tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Hjælp til udregning af øl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.