Matematik

Differentiale og integrale af et produkt med 3 faktorer

18. marts 2014 af Banff (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa :-)

Er der nogen som vil vise mig detaljeret hvordan man deffirentierer og integrerer et produkt med 3 faktorer i hånden, samt hvilke regneregler der evt. anvendes 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2014 af BHelp (Slettet)

Brug regnereglen f(x)=x

F(x)=1/(n+1) * xn+1
konstanten 4*√(2) /3 sker der ikke noget med og -1 bliver til -1x


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2014 af SuneChr

Man benytter her, på første led,  at
(k·g (x)) ' = k·g '(x) 
og
∫ (k·g (x)) dx  = k· ∫ g (x) dx
hvor k ∈ R  er en konstant
I dette tilfælde
k = (4·√2) / 3


Skriv et svar til: Differentiale og integrale af et produkt med 3 faktorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.