Matematik

Matematik

20. marts 2014 af Amuni (Slettet) - Niveau: A-niveau

Halløj

Er der nogen som kan hjælpe mig med disse opgaver.

- Se i det vedhæftet fil

Vedhæftet fil: ...mat....JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2014 af PeterValberg

a) Løs ligningen f(x) = g(x)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2014 af PeterValberg

b)

Længden b:    xB - xA

Længden a:

Løs ligningen g'(x) = 0
Bestem y-koordinaten til det fundne minimum
Længden a er lig med forskellen på denne y-koordinat og y-koordinaten til punktet B

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2014 af PeterValberg

c) Beregn arealet af det blå område som integralet:

A_\text{bl\aa }=\int_{x_A}^{x_B}{(f(x)-g(x))dx}

Beregn volumen af søen og divider med 95 (resultatet er i timer)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
21. marts 2014 af Amuni (Slettet)

#2

b)

Længden b:    xB - xA

Længden a:

Løs ligningen g'(x) = 0
Bestem y-koordinaten til det fundne minimum
Længden a er lig med forskellen på denne y-koordinat og y-koordinaten til punktet B

Hvordan finder jeg y-koordinaten til den fundne minimum?


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.