Matematik

Hjælp til matematik

20. marts 2014 af szusee - Niveau: A-niveau

Hej, jer har ingen ide om hvordan og hvorledes?

Gør rede for, at der (hvis r ikke er" for stor") gælder:

T2=ln 2/ln a=0,70/(ln(1+r))=0,70/r=70/100r


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2014 af SuneChr

Man benytter, at i en meget lille omegn omkring  x = 1
for funktionen   y = ln x
er     ln x  ≈  x - 1
da tangenten i punktet (1 ; 0) har forskriften
y  =  x - 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#0

Til 2 decimaler er ln(2) ikke 0,70 , men 0,69


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.