Matematik

Ligning

20. marts 2014 af AJteach (Slettet) - Niveau: C-niveau

Please hjælp mig med at løse ligningen:
 

-567,44a+(-16,4b)= -19,3


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2014 af SuneChr

Hvis ligningen skal løses m.h.t. a skal a isoleres
og
hvis ligningen skal løses m.h.t. b skal b isoleres.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2014 af mathon

…kan ikke løses uden yderligere oplysninger, der muliggør opstilling af endnu en ligning i variablene a og b.


Svar #3
20. marts 2014 af AJteach (Slettet)

#1..
det ville være super hvis du kan vise hvordan f.eks a kan isoleres


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2014 af SuneChr

1)   Læg    567,44a    til på begge sider.
2)   Læg     19,3         til på begge sider.
3)   Dividér med   567,44   på begge sider.     


Svar #5
20. marts 2014 af AJteach (Slettet)

altså:

-567,44a-16,4b=-19,3

a-16,4b=-586,74

a-b= -586,74?


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. marts 2014 af SuneChr

     - 567,44a - 16,4b  =  - 19,3


1)   Læg    567,44a    til på begge sider.
2)   Læg     19,3         til på begge sider.
3)   Dividér med   567,44   på begge sider.

 
1)   - 567,44a + 567,44a - 16,4b  =  - 19,3 + 567,44a
2)   - 567,44a + 567,44a - 16,4b + 19,3  =  - 19,3 + 19,3 + 567,44a
3)   (19,3 - 16,4b) / 567,44  =  a
__________________
# 5  Vil anbefale, at du øver dig i reducering og isolation. Det er elementært stof.
 


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.