Matematik

Differentiere (1-x^2)*e^x

23. marts 2014 af lolol12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har normalt ikke problemer med differentiering, men den her giver mig godt nok hovedbrud af en eller anden grund....................

Uanset hvad jeg gør får jeg den til -2xex + ex .   Alle de der Online Derivative Calculators siger at den skal være ex(x2+2x-1), men jeg forstår ikke 100% hvordan de kommer frem til svaret..

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2014 af mathon

      \small \left (\left ( 1-x^2 \right )\cdot e^x \right ){}'= -2x\cdot e^x +\left ( 1-x^2 \right )\cdot e^x = \left (-2x+1-x^2 \right )\cdot e^x=

                                                                                                   \small -\left ( x^2+2x \right -1)e^x
                                                                                


Skriv et svar til: Differentiere (1-x^2)*e^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.