Matematik

Hjælp til matematik

23. marts 2014 af PortalKongen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg sidder og kæmper med en matematik opgave som jeg simpelthen ikke kan finde ud af, har dog fået lavet en opgave (Opgave 2)

Håber nogen kan hjælpe mig med de resterende

Jeg har lagt opgaven ud som en pdf

Mvh. Frederik

Vedhæftet fil: main (3).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2014 af mathon

1.
         \small \small\ \log\left (\frac{a}{b} \right ) + \log\left ( 10\cdot b \right )-\log(a^2) = \log(a)-\log(b)+\log(10)+\log(b)-2\log(a)=

         \log(a)-\log(b)+1+\log(b)-2\log(a)=1-\log(a)

                                                                                 


Svar #2
23. marts 2014 af PortalKongen (Slettet)

Mange tak! Det hele giver mening nu efter jeg også har læst lidt om logaritme reglerne! :)

Er det muligt at få hjælp til evt. andre opgaver som opgave 3,4 og 5 :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2014 af mathon

 3.  
           a)     begyndelsesværdi   61
                   grundtal                   2,4


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2014 af mathon

4.
                                  \small \frac{y_2}{y_1}=a^{x_2-x_1}

                                  \small \frac{16}{2}=a^{4-2}

                                   \small a=\sqrt{8}=2\sqrt{2}


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.