Tysk

Stort tysk problem

23. marts 2014 af krt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Problem med nogle småting i  sætninger jeg har lavet:

 1) Der Junge Mann mag das rote Kleid der Jungen Frau und sagt dass sie es nie weg werfen sollt.

Jeg er sikker på at der er noget galt med min bøjning af "sollen" Nogen der kan forklare mig hvad og hvorfor?

2) Das Paar verheiratet aber von ihren Familien ist niemand erschienen.

Jeg er usikker på "ihren", men kan ikke finde det rigtige.

Hjælp, så er I rigtig søde.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2014 af Tyskfødt (Slettet)

 Das Paar verheiratet, aber von ihren Familien (= det er korrekt. Her er der tale om flertal dvs. brudgommens og brudens familie)  ist niemand erschienen.  ( Das Paar heiratet, aber von seiner (brudgommens ) Familie ist niemand erschienen. Das Paar heiratet, aber von ihrer (brudens) Famile ist niemand erschienen.)

verheiratet sein  = være gift   heiraten = gifte sig, ægte


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2014 af Stygotius (Slettet)

ich soll

du sollst

er soll

wir sollen

ihr sollt

sie sollen


Skriv et svar til: Stort tysk problem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.