Matematik

Ligning

27. november 2005 af zero2000 (Slettet)
Jeg har et problem mht til en matematisk ligning, hvor x-værdien står i potens. Jeg har nu forsøgt at løse ligningen i lang tid, men kan ikke rigtigt komme frem til en løsning. Så jeg ville høre, om nogen kunne hjælpe mig med at løse en ligning af denne type:

e^2x = 7

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2005 af Atti (Slettet)

7=e^(2x)
2x=ln(7)
x=ln(7)/2
x=0,972955

Svar #2
27. november 2005 af zero2000 (Slettet)

Nåå ja, det jo klart. Burde jeg have vidst. Men mange tak for hjælpen, det sætter jeg virkelig pris på..

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.