Matematik

rettelse math!

29. november 2005 af Lemin (Slettet)
http://peecee.dk/index.php?id=21251

opg 1,1 = 163 - 89 = 74 alm!

opg 1,2 = 1,40 * 39 = 54,6 1,15 * 74 = 85,1 0,45 * 50 = 22,5

54,6 + 85,1 + 22,5 = 162,2

16,2 * 850 = 1378700
opg 3 = 17

Svar #1
29. november 2005 af Lemin (Slettet)

er det rigtigt?

Svar #2
29. november 2005 af Lemin (Slettet)

??

Svar #3
29. november 2005 af Lemin (Slettet)

nogen som vil rette!

Svar #4
29. november 2005 af Lemin (Slettet)

!?!

Svar #5
29. november 2005 af Lemin (Slettet)

har virkelig brug for hjælp!

Svar #6
29. november 2005 af Lemin (Slettet)

??

Svar #7
29. november 2005 af Lemin (Slettet)

nogen som vil hjælpe :D

Brugbart svar (0)

Svar #8
29. november 2005 af LiL-H (Slettet)

Brug en lommeregner!

Svar #9
29. november 2005 af Lemin (Slettet)

jamen jeg vil have dem rettet! Har brugt lommeregner!

Brugbart svar (0)

Svar #10
29. november 2005 af Malfoy (Slettet)

#7) NU STOPPER DU!
HVIS DER ER NOGLE DER VIL HJÆLPE DIG SKAL DE NOK GØRE DET!

MALFOY

PS. DET ER IKKE KUN DIG DER SKAL HEV HJÆLP HER INDE....!!!

Svar #11
29. november 2005 af Lemin (Slettet)

jeg spurgte bare om hjælp?

Brugbart svar (0)

Svar #12
29. november 2005 af JGH (Slettet)

Hvis du har brugt en lommeregner, må det være rigtigt. Husk at sætte parenteser, der hvor det er nødvendigt, når du bruger lommeregner, så er du på sikker vej.

Jeg tror heller ikke,a t der er nogen, der gider at bruge deres tid på at regne dine lommeregnede stykker efter. Hvis du har et forståelsesproblem i et konkret stykke, så sig til.

Brugbart svar (0)

Svar #13
29. november 2005 af Malfoy (Slettet)

#11) Ja du er da mere end velkommen til at spørge om hjælp, men hvorfor skal du hele tiden skrive 7 indlæg efterfølgende?

hvios du har brugt en lommeregner så er det vel rigtigt?

Malfoy

Svar #14
29. november 2005 af Lemin (Slettet)

Jeg har nemlig ikke forstået opgaverne rigtigt! Det er derfor jeg søger hjælp! Det er bare mine bud til opgaverne!

Svar #15
29. november 2005 af Lemin (Slettet)

undskyld Malfoy hvis jeg generede dig!

Brugbart svar (0)

Svar #16
29. november 2005 af JGH (Slettet)

Det er sikkert fint nok. Hvilken opgave har du besvær med?

Svar #17
29. november 2005 af Lemin (Slettet)

alle 3 havde jeg i starten med vil I ikke nok se om det er korrekt er nemlig ikke sikker :S

Brugbart svar (0)

Svar #18
29. november 2005 af JGH (Slettet)

Hmm, ikke rigtig. Det er frygtelig irriterende, når du skal poste syv indlæg i træk for at påkalde andre din opmærksomhed. Jeg har ikke lyst, men det kan være, at der findes andre godhjertede sjælde i den ganske danske. Beklager.

Svar #19
30. november 2005 af Lemin (Slettet)

hjælp tak på forhånd!

Svar #20
30. november 2005 af Lemin (Slettet)

??

Forrige 1 2 Næste

Der er 27 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.