Matematik
Rente : )
01. december 2005 af
Pede-4k (Slettet)
Hey... En lille matematik test
Efter at have opsparet 6100 køber Ole den ønskede knallert. Dem koster 12.300 kr og Ole udbetaler alle 6100 ved købet.
Restbeløbet betales over 24 måneder med lige store ydelser. Forhandleren beregner 0,8 % pr. måned i rente, og første ydelse skal betales én måned efter købet.
Hvor stor bliver den månedlige ydelse?
Håber nogle kan hjælpe :D
Mvh Pede c",)
Efter at have opsparet 6100 køber Ole den ønskede knallert. Dem koster 12.300 kr og Ole udbetaler alle 6100 ved købet.
Restbeløbet betales over 24 måneder med lige store ydelser. Forhandleren beregner 0,8 % pr. måned i rente, og første ydelse skal betales én måned efter købet.
Hvor stor bliver den månedlige ydelse?
Håber nogle kan hjælpe :D
Mvh Pede c",)
Svar #1
01. december 2005 af Dr. MolBio (Slettet)
Hej,
Der er 12300 - 6100 = 6200 tilbage som han skal betale i 24 rater:
6200 * 0,008/(1-(1,008)^-24) = 284,95
Dvs han kommer til at betale 24 * 284,95 = 6838,92 i løbet af de næste par år...
Held og lykke..
Der er 12300 - 6100 = 6200 tilbage som han skal betale i 24 rater:
6200 * 0,008/(1-(1,008)^-24) = 284,95
Dvs han kommer til at betale 24 * 284,95 = 6838,92 i løbet af de næste par år...
Held og lykke..
Skriv et svar til: Rente : )
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
