Matematik
hjælp til matematik
04. december 2005 af
3abir (Slettet)
hej er der nogen som kan hjælpe mig med at løse disse opgaver?!
er virklige dum til matematik og kan ikke lave den..
Beregn forskriften for de lineære funktioner, hvis grafer går gennem følgende punkter:
a) (-2½,2½) og (5,1)
b) (-2,4) og (2,4)
c) (-3,2) og (5,2)
takker på forhånd
er virklige dum til matematik og kan ikke lave den..
Beregn forskriften for de lineære funktioner, hvis grafer går gennem følgende punkter:
a) (-2½,2½) og (5,1)
b) (-2,4) og (2,4)
c) (-3,2) og (5,2)
takker på forhånd
Svar #1
04. december 2005 af sigmund (Slettet)
Find først hældningen ved brug af a=(y2-y1)/(x2-x1). Sæt så et af punkterne ind i liniens ligning y=a*x+b, og find b.
Svar #2
06. december 2005 af Mr.Madsen (Slettet)
eller brug evt. formlen y-y1=a(x-x1) efter du har fundet hældningen a
Skriv et svar til: hjælp til matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
